HomeContact
Schrijf u nu in voor de VNVF nieuwsbrief
Samen werken aan Duurzaam Veilig
De VNVF beschouwt het als een kerntaak goede voorlichting en advies te geven. Een duurzame verkeersveiligheid kan immer alleen bereikt worden als alle betrokkenen goed samenwerken en kennis wordt gedeeld. Bij omvangrijke veiligheidsacties als Duurzaam Veilig Verkeer heeft de VNVF daartoe speciale Informatiebladen ontwikkeld. Naast perfecte producten leveren de VNVF-leden daarmee belangrijke ondersteuning aan de wegbeheerders. En dat doen we ook met publicaties als het Bordenboek en de Bordenwijzer.

Download & bekijk DVV Bladen
Onderstaand kunt u de verschillende DVV bladen downloaden. Wilt u eerst een voorbeeld van het betreffende blad zien, klik dan op 'bekijk voorbeeld'.

Bij de veiligheidsactie Duurzaam Veilig Verkeer zijn destijds door de voorganger van de VNVF speciale informatiebladen ont- wikkeld. Deze bladen zijn nog steeds relevant en dus beschikbaar gehouden voor de wegbeheerder; hieronder kunt u ze inkijken/downloaden. Met deze service biedt de VNVF een nuttige ondersteuning aan de wegbeheerders, naast andere publicaties als het Bordenboek en de Bordenwijzer. Zie rubriek Publicaties.NB: Om bovengenoemde bladen te kunnen bekijken heeft u Adobe Reader nodig. [ download ]